Varmtvandsbassin

I sæsonen fra 1. september til 31. maj kan vi tilbyde holdtræning i Glamsbjerg Varmtvandsbassin. Temperaturen ligger på 34 gr., hvilket gør, at smerter dæmpes og muskelfunktionen bedres, samtidig med at vandets opdrift og modstand udnyttes i træningen.

Klinikkens fysioterapeuter har 5 hold, fordelt på dagene tirsdag, onsdag og fredag. Der er normalt venteliste til holdene, så ring venligst til klinikken og forhør dig!

For at få tilskud til fysioterapeutisk træning i varmtvandsbassin kræves der en lægehenvisning. For at få en henvisning til fysioterapi, forudsættes det, at du har et helbredsmæssigt problem, da Sygesikringen ikke giver tilskud til wellness. Almindelig sund graviditet er ikke en “sygdom”.

Prisen for bassintræning afhænger af henvisningen fra egen læge. Der kan rettes henvendelse til klinikken for at få oplyst en pris. Ved manglende afbud eller afbud senere end dagen før betales et gebyr svarende til dette beløb, og dette gælder også for patienter, der ellers er vederlagsfri. Hvis man i en periode er forhindret i at deltage på holdet, bedes man give besked til receptionen, således at andre kan få mulighed for at deltage på holdet. Hvis man gentagne gange melder afbud af ikke helbredsmæssige grunde, kan fysioterapeuten vælge at give pladsen på holdet til en anden med et større behov for træning.

OBS! Inkontinente, folk i kemoterapi, folk med sårdannelser eller ikke selvhjulpne er omfattet af forbehold i badereglementerne. Ring venligst for yderligere oplysninger på 6471 3999.

Vand-2-300x225
Vand-1-300x225
varmtvandsbassin03-225x300