Fysioterapi

Fysioterapeutens grunduddannelse er en professionsbacheloruddannelse af 3½ år varighed, som giver fysioterapeuten alle de nødvendige forudsætninger for selvstændigt at kunne undersøge, diagnosticere og behandle patienter med problemer i bevægeapparatet.

Derfor kan du være sikker på at møde en fysioterapeut med faglighed og ekspertise.

fysioterapi-assensklinikken

Vi efteruddanner os løbende

Ved Fysiodanmark Assens prioriteres det højt at kunne give dig det optimale forløb, hvor den nyeste viden anvendes undervejs. Det kan i nogle situationer derfor være fordelagtigt at være tilknyttet flere behandlere, hvis det vurderes at være det bedste for dig. Det er ofte også tilfældet at der sker dialog på tværs af fysioterapeuterne, med det formål at “vende alle sten” i forhold til mulige årsager til din problematik. Dette sker naturligvis kun med din godkendelse.

Vi efteruddanner os løbende indenfor flere forskellige områder, eksempelvis manuelle teknikker, træningsprincipper, ryg- og nakkeproblematikker og smerter omkring skulder, hofte eller knæ. Dette gør vi for at sikre et højt fagligt niveau, hvor vi arbejder ud fra den nyeste viden og forskning.

Dit forløb ved os foregår i et tæt samarbejde med egen læge, som er den person der vurderer om du skal have en henvisning til fysioterapi. Vi vil skriftligt informere din læge omkring hvad vi finder ud af i vores fysioterapeutiske undersøgelse, hvilken behandlingsstrategi vi benytter samt det endelige resultat af dit forløb hos os.

Oftest vil det være aktuelt at benytte det vi kalder en “aktiv behandlingsstrategi”, som betyder at du også selv skal være en del af behandlingen. Det at lave hjemmeøvelser har stor betydning i forhold til at komme på rette vej, og forskningen viser at en kombination af manuel behandling ved din fysioterapeut kombineret med hjemmeøvelser oftest giver det bedste resultat på kort og lang sigt.