Frederik S. Larsen

Uddannelse:

Kandidatgrad i Fysioterapi ved Syddansk Universitet, 2020 Odense Professionsbachelor i Fysioterapi ved University College Syd, 2018 Esbjerg Lægeeksamineret fysiurgisk massør ved AtWork, 2014 Aarhus

Interesseområder:

Jeg har stor interesse for skader eller smerter, som er opstået i forbindelse med arbejdsmæssige forhold. I min afhandling fra SDU, fik jeg en dybere viden omkring forskelle i sundhed på tværs af arbejdsgrupper, specielt om lænderygsmerter, samt hvordan de kan påvirke det enkelt menneske komplet forskelligt. Jeg er en meget tålmodig fysioterapeut og sætter min behandling efter nyeste forskning og altid i øjenhøjde med patienten, på et sprog der er til at forstå.

Patientinvolvering er kernen i mit arbejde!

Frederik Skov Larsen
Fysioterapeut, Cand.scient.

Frederik holder primært til i Glamsbjerg afdelingen.

DSC_00952 (Canva-edited)

Frederik S. Larsen
Fysioterapeut