Simone Dideriksen

Uddannelse:

Professionsbachelor i fysioterapi, University College Lillebælt i 2018

Efteruddannelse:

Psykoterapeut uddannelsen, Life Academy: Opstart oktober 2020 og frem til sommer 2024.

Tidligere beskæftigelse:

Club La Santa, Lanzarote, Spanien 2018-2020

Interesseområder:

Jeg arbejder med en bred vifte af patientgrupper og har i min tid på Lanzarote arbejdet med specielt nakke/hovedpine smerter og idrætsfysioterapi, herunder behandling og vejledning af overbelastningsskader i løb, triathlon, ketchersport mm. Jeg interesserer mig derudover også for arbejdsrelaterede skader som lænderygsmerter og stress.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor jeg tager udgangspunkt i dig og dine forventninger og tilrettelægger i et samarbejde med dig dit behandlings-/genoptræningsforløb, så du motiveres til at tage aktiv del i forløbet.

DSC_00721 (Canva-edited)

Simone Dideriksen
Fysioterapeut