FysioPilates

Er FysioPilates noget for dig?

FysioPilates er muskelbalance, kropskontrol, bevægelseskvalitet og fordybelse.

Øvelserne kræver koncentration og motivation – det er ofte hovedet der udfordres mest i starten! Neuromuskulær grundtræning er ikke “gang i den” og pulsen op, og det er ikke – i første omgang – store og vilde bevægelser. Til gengæld kan det give dig forudsætningen for at kunne klare alle de sjove, vilde og hæsblæsende aktiviteter. Eller bare en helt almindelig hverdag uden smerter!

 

Der kan være mange formål med at træne FysioPilates. Nogle af de mest oplagte er:

  • at (gen)etablere kontrol af kroppen, så man forebygger, mindsker eller eliminerer smerter.
  • at lære at bevæge sig “økonomisk” og hensigtsmæssigt i forhold til belastningen på kroppens led, muskler, knogler og andre strukturer.
  • at mindske unødig spænding i musklerne og fysisk og psykisk stress.

 

FysioPilates foregår i vores træningssal i Assens og i Glamsbjerg. Træningen er primært på yogamåtter men udgangsstillingen skifter fra rygliggende, sideliggende, maveliggende og stående. FysioPilates er en skånsom træning som de fleste kan være med til. Det kan give god mening at medbringe en lille pude, et håndklæde og et tæppe/tørklæde til træningen.

Forud for deltagelsen på hold, anbefaler vi at du booker en individuel tid hos fysioterapeut Louise Davidsen, så i sammen kan vurdere hvor dit fokus og behov skal være.

Telefon- og åbningstider

Vil du starte til FysioPilates? Så ring til vores klinik og hør nærmere om muligheden her.

MEF300-sh_logo_omvendt_Kvadrat-lys